GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SERVICII DE CĂLCAT HAINE

SERVICII DE CĂLCAT HAINE

Vă punem la dispoziție cele mai performante servicii de călcat haine: totul este perfect și extrem de comod pentru dumneavoastră și, în plus, vă asigurăm că hainele călcate la noi vor fi impecabile!

Opțional, pe lângă spălarea și uscarea rufelor puteți alege și servicii de călcat haine și lenjerii, astfel, în momentul în care le luați de la noi, hainele sunt pregătite pentru a fi purtate. Pentru clienții care își spală hainele acasă, oferim EXCLUSIV serviciul de călcătorie, iar pentru cei aflați în grabă putem călca câteva articole pe loc sau într-un timp foarte scurt.

Călcarea rufelor necesită pe lângă personal calificat și permanent instruit și utilaje performante care să ofere clienților servicii de cea mai bună calitate. Călcăm orice fel de articol vestimentar de la cămăși și costume, la paltoane, rochii de seară și de mireasă.

Curățătoria Curățica vă oferă Garanția călcatului!

GARANȚIA CĂLCATULUI:
Vă vom călca rufele astfel încât dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumiți. 
În caz contrar: – Le vom călca din nou fără nici un alt cost. 

Și totuși dacă în continuare nu veți fi mulțumiți:
Aduceți-le din nou la noi și le vom călca în fața dumneavoastră de câte ori este nevoie ca dumneavoastră să fiți mulțumiți de rezultat, fără costuri suplimentare.

Datorită experienței acumulate, a personalului calificat și instruit periodic, călcăm orice tip de articol (de la haine obișnuite până la rochii de seară, rochii de mireasă, costume, paltoane, draperii, perdele sau veșminte preoțești), iar pentru urgențe călcăm pe loc.

TELEFON COMENZI:

0722 300 800

Galeriile Orizont 3000 – Stand C1, Piața Astra – Brașov. Luni-Vineri: 09-17 – Sâmbăta: Închis